Hedret jubilanter

16. mars holdt FLTs avdeling 4 – Oslo og Akershus sitt årsmøte. Det ble valgt avdelingsledelse og medlemmer med 25 år, 40 år og 50 år som fagorganiserte ble feiret. En av jubilantene er FLTs administrasjonssjef Kåre Wickholm som har vært fagorganisert i 50 år.



Kåre Wickholm og Jonny Simmenes.

– Dette er stor stas! Jeg har vært med lenge og kjenner mange, sa Kåre Wickholm etter markeringen. I slutten av mars 2017 blir han pensjonist.

Markering av jubilanter

Forbundsleder Jonny Simmenes og leder i avdeling 4 Aud Marit Sollid sto for markeringen av jubilantene.

-Jubilantene har stått last og brast med en idé om fellesskap, rettferdighet og engasjement. Det er takket være dere som gjennom et mangeårig medlemskap har vært med på å legge grunnlaget for det fellesskapet som FLT er i dag, sa Simmenes i sin tale.

Jubilantene med Jonny Simmenes og Aud Marit Sollid. 25 år: Hallvard Heggland, Vidar Johansen, Tore Stangeland, Anita Frøland Stølan og Joralf Valø. 40 år: Arve Axelsson. 50 år: Per Bjaberg, Leif Schjetne, Torfinn Solhaug og Kåre Wickholm.

Valg og engasjement

I talen til jubilantene understreket Simmenes viktigheten av sterke fagforeninger i et krevende arbeidsmarked, og oppfordret til engasjement frem mot landsmøtet og valget 2017:

-Sterke og ansvarlige fagforeninger er viktig for hele samfunnet. Det er derfor vi i Norge har klart oss bedre enn i mange andre land. FLT er ikke blant de største forbund, men vi skal gjøre vår stemme gjeldende enten det nå gjelder politikk eller LOs organisasjon og virke.

På årsmøtet i avdeling 4. ble det valgt følgende avdelingsledelse:

Aud Marit Sollid, leder
Marit Ullereng, styremedlem
Anna Renée Horgen Skjønsberg, styremedlem
Wenche Brunæs, styremedlem
Knut Trondsen, styremedlem
Lars Karlsen, vararepresentant
Heidi Lyngra Faanes, vararepresentant
Ole Magnus Røsholm, vararepresentant