Endelig klart for landsmøte

Industri Energi er klare for forbundets fjerde ordinære landsmøte, etter ett års koronautsettelse.

Forbundsleder Frode Alfheim gleder seg til endelig å kunne ta imot hundrevis av tillitsvalgte fra hele landet, etter at forbundet i fjor høst måtte utsette landsmøtet grunnet koronapandemien.

– Nå kjenner jeg at det kribler i magen, vi gleder oss enormt til endelig å komme i gang med landsmøtet vårt. Da skal tillitsvalgte fra hele landet komme sammen og stake ut kursen for de neste tre årene, sier han og fortsetter:

– Klubbene våre har, pandemi til tross, stått på og jobbet frem forslagene som nå skal behandles på landsmøtet. Det kjenner jeg på en stolthet over, og at det setter ekstra stas på de vedtakene vi skal gjøre.

Spennende program

Landsmøtet varer fra tirsdag 23. november kl. 1300 til fredag 26. november kl. 1500. Møtet består av mer enn 350 representanter fra både offshore- og landbasert industri, i tillegg til en rekke gjester, tilhørere og forbundets ansatte. Møtet vil også kunne følges direkte på nett fra start til slutt, gjennom forbundets nett- og Facebook-sider.

Her finner du informasjon om landsmøtet. Du kan laste ned dokumenter og lese vårt spennende program for landsmøtet.

Koronatiltak

Industri Energi er opptatt av å ivareta smittevernet på en god måte under landsmøtet. Møtet vil derfor naturligvis være i henhold til alle pålegg og råd fra myndighetene. Dette innebærer blant annet at:

  • Alle deltagere på landsmøtet blir løpende informert via hjemmesidene våre om koronatiltak som måtte komme i forkant av møtet, og naturligvis også løpende underveis på møtet.
  • Holde seg hjemme hvis man har symptomer.
  • Alle deltagere får utlevert egen flaske med håndsprit og munnbind.
  • Landsmøtesalen er satt opp med god avstand mellom rekkene.