Meld deg på LOs olje- og gasskonferanse 2016

onsdag 9. mars 2016

Olje- og energiminister Tord Lien kommer. Det gjør også Statoil-sjef Eldar Sæthre, Ap-leder Jonas Gahr Støre, LO-leder Gerd Kristiansen og NHO-leder Kristin Skogen Lund. Kommer du?

Olje- og gasskonferansen 2016 tar sted på Scandic hotell Havet i Bodø fra 31. oktober til 1. november. Nær halvparten av de anslåtte gjenværende olje- og gassressursene ligger i havområdene utenfor Nord-Norge, og tema for årets konferanse er verdiskapning i nord. LOs olje- og gasskonferanse har utviklet seg til å bli en sentral arena for næringspolitiske og HMS-relaterte spørsmål. Industri Energi håper at mange tillitsvalgte har mulighet til å delta på to spennende dager med dialog og debatt.

– Bransjen er inn i en svært krevende tid nå, noe som mange av våre medlemmer og deres arbeidsgivere merker på kroppen. Men samtidig har vi en ressursfull sokkel, som har potensial for å kunne sysselsette og skape inntekter i flere ti år fremover. Det er viktig at partene i denne bølgedalen som vi nå er inne i, står sammen for å bevare næringens kompetanse og posisjonere oss til neste opptur som vil komme, sier Inger Hoff, som er spesialrådgiver i Industri Energi og medlem av programkomiteen til konferansen.

Hun understreker at en slik strategi vil ivareta bransjens konkurransefortrinn og sikrer felleskapet store inntekter.

– Vi er i år stolte avå kunne presentere et program med mange sentrale beslutningstakere, og vi kommer tilbake med endelig program sener, sier Hoff.

Fra Industri Energi stiller blant annet nestleder Frode Alfheim, som også er leder i LOs olje- og gassutvalg, på konferansen.

Meld deg på ved å sende epost tilJohnny Håvik.

Behov for reisebestilling sendes forespørsel per epost.

Les mer om konferansen her.

Program LOs gasskonferanse 2016